Efter besøg: Løftet pegefinger til Rema 1000

Af: Thea Andersen

|

09/01/2024

Nyheder
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
Rema 1000-butik får løftet pegefinger af Fødevarestyrelsen.

Lige nu læser andre også

Rema 1000 i Åbyhøj har mandag haft besøg af kontrollanter fra Fødevarestyrelsen – og de var ikke helt tilfredse.

Det viser en kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen.

Her fremgår det, at kontrollanterne fandt flere hylder og reoler med ansamlinger af støv og fødevarer. Derudover stod døren til et lager i kælderen åben.

Begge forhold vurderes under de foreliggende omstændigheder som en bagatelagtig overtrædelse, skriver styrelsen i rapporten.

Ellers er hygiejnen i butikken beskrevet som "ok".

Til gengæld haltede virksomhedens dokumentation af egenkontrol.

»Virksomheden har udpeget varemodtagelse og opbevaring af fødevarer, som et kritisk kontrolpunkt, med en dokumentations frekvens 1 gang måneden. Virksomheden har kun dokumentation for maj 2023 og for juli 2023, samt dokumentation for november 2023. Resten af året er der ikke dokumenteret varemodtagelse. I forbindelse med kontrol af opbevaring af fødevarer mangler der dokumnetation for for januar, febuar, august og december 2023,« lyder det videre.

Dette har udløst en løftet pegefinger til Rema 1000 på Silkeborgvej 261 i form af en indskærpelse, der medfører to opfølgende kontroller, der er gebyrbelagte.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig