Efter Bruce Willis' demens diagnose: Nu kommer hustruen med en hjerteskærende opdatering

Af: Ida Hansson

|

16/08/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I marts 2023 fortalte skuespilleren Bruce Willis, at han er blevet af demens.

Lige nu læser andre også

Bruce Willis' kone Emma Heming Willis har delt et hjerteskærende opslag på Instagram for at give en opdatering om skuespillerens kamp med demens, og hendes rolle som omsorgsperson.

Die Hard-stjernen blev i år diagnosticeret med frontotemporal demens (også kendt som FTD), som National Institute on Aging beskriver som "resultatet af beskadigelse af neuroner i hjernens frontale og tindingelapper".

Emma har skrevet på sociale medier og informeret offentligheden om, at skuespillerens tilstand "ikke kunne behandles" og "er skredet frem".

I lyset af skuespillerens forværrede helbred har Emma påtaget sig rollen som "plejer". Ydermere har hun påtaget sig ansvaret for at give fans opdateringer om skuespillerens helbred.

Men i en nylig serie af Instagram-stories brød hun sammen, da hun indrømmede, at hun "ikke havde det godt".

Ifølge Emma, selvom hun har forsøgt at gøre sit bedste, siger hun, at hun har kæmpet med det "dystre", der følger med Bruce' diagnose.

"Jeg ved, at det ser ud som om, jeg er ude at leve mit bedste liv - jeg skal gøre en bevidst indsats hver eneste dag for at leve det bedste liv, jeg kan. Det gør jeg for mig selv. Det gør jeg for vores to børn. Og Bruce, som ikke ville have, at jeg skulle leve på en anden måde. Så jeg vil ikke have, at det bliver misforstået," sagde den tidligere model i videoen, mens hun græd.

I videoen sagde hun også, at hun har forsøgt at forblive stærk for familien, der er afhængige af hende. Hun har sammen med skuespilleren 11-årige Mabel Ray Willis, og 9-årige Evelyn Penn Willis. Det skriver Independent.

Hun opfordrede også dem, der er 'private plejere', til at huske at tage mindst fem minutter og gøre en "bevidst indsats" for at gøre noget, der giver glæder.

I marts delte den tidligere model nogle af sine yndlingsbilleder af sin mand på parrets 14-års bryllupsdag, og en video af parret, der fornyer deres løfter på deres 10-års bryllupsdag.

Løftefornyelsen blev filmet af skuespillerens ekskone, Demi Moore, som han deler døtrene Rumer på 34, Scout på 32 og Tallulah på 29 med.

Anbefalet til dig