Efter brud: Nu dater Nicklas Bendtner ny model

05/09/2021

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Nicklas Bendtner gik tidligere på året fra Philine Roepstorff, men nu dater han en ny model

Mest læste i dag

Nicklas Bendtners ekskæreste Philine Roepstorff har skiftet ham ud med en ny og yngre fodboldspiller. Mens hun har valgt at holde sig i fodboldspillersporet, holder Bendtner sig til modeller.

Det afslørede han i mindre grad i august, hvor han viste en ny kvinde frem i forbindelse med en fødselsdagsfest i Monaco.

Kvindens identitet blev dog ikke afsløret tilbage i august, da man kun så kvinden bagfra. Det eneste man kunne se på billedet var, at det er en blondine, der har stjålet den tidligere fodboldspillers hjerte.

Nu afslører HER & NU dog, at den nye kvinde i den Nicklas Bendtners liv, er den 22-årige svenske kvinde Clara Linnea Wahlqvist, der blandt andet ernærer sig som model.

Clara Linnea Wahlqvist oplyser på sin profil på Instagram, at hun blev kåret som Miss Sweden 2019/2020, og ifølge oplysninger på Miss Grand Internationals hjemmeside, er Bendtners nye flamme 181 cm høj og vejer 62 kg.

Foto: Instagram

Hun arbejder dog ikke blot som model. Hun er nemlig også i fuld gang med at læse jura ved siden af sine modeljobs. Ifølge SE og HØR lægger hun ikke skjul på, at hun både drømmer om at blive supermodel og advokat.

Foruden at have nok at se til med både et travlt job og et krævende studie, har hun også en stor interesse for både ridning, volleyball og fodbold.

Anbefalet til dig