Efter chok-melding: Nu taler Mette Frederiksen

27/07/2020

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Lørdag offentliggjorde hoffet nyheden om, at prins Joachim var blevet opereret for en blodprop i hjernen.

Mest læste i dag

De fleste danskere fik sig formentligt et chok, da de lørdag på så godt som alle landets medier kunne læse, at prins Joachim var blevet opereret for en blodprop i hjernen. Det var Kongehuset selv, der overbragte nyheden. I en kortfattet pressemeddelelse gjorde hoffet rede for prinsens status samt familiens ønsker. 

"Hans Kongelige Højhed Prins Joachim blev sent i aftes indlagt på Universitetshospitalet i Toulouse, Frankrig. Prinsen blev umiddelbart herefter opereret for en blodprop i hjernen og operationen var vellykket," skriver Kongehuset - inden den fortsætter:

"Det er Hendes Majestæt Dronningens ønske, at familien får ro fra offentligheden under indlæggelsen. Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie er hos sin mand."  

Statsministeren sender hilsen

Siden nyheden om prinsens indlæggelse er det væltet ind med kommentarer fra helt almindelige danskere, der ønsker prins Joachim god bedring og håber, at han snart kan blive udskrevet. Nu har endnu en meldt sig i koret. Denne gang drejer det sig om statsminister Mette Frederiksen (S), der i et opslag på Facebook ønsker prinsen det bedste, ligesom hun fortæller, at hun søndag sendte prinsen en hilsen

"I dag har jeg sendt en hilsen til H.K.H. Prins Joachim med ønsket om god bedring," skriver Mette Frederiksen, der udover prins Joachim også sender varme tanker til resten af den kongelige familie. 

"Mine varmeste tanker til Hendes Majestæt Dronningen, Prinsesse Marie, alle fire børn og resten af den kongelige familie i denne svære tid."

 

Anbefalet til dig