Efter Coop365: Konkurrenter følger trop og skruer prisen på Lurpak ned

13/09/2023

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock.com
Nu skruer flere supermarkeder prisen på Lurpak ned.

Mest læste i dag

Vi har taget et kig i de forskellige tilbudsaviser, og her kan vi se, at flere supermarkeder lokker med gode tilbud på Lurpak.

De seneste dage har man i Coop365 kunne få en pakke Lurpak til en rigtig skarp pris. Discountkæden, der ejes af Coop Danmark, har nemlig haft fødselsdag, og i den forbindelse har de sat prisen på Lurpak smør og smørbar ned til blot 12 kroner.

Hvis du ikke allerede har lagt vejen forbi Coop365 for at fylde kurven med Lurpak, så har du stadig mulighed for det - men du skal skynde dig. Tilbuddet udløber nemlig i dag.

Der er dog en maksimal grænse på seks styks til hver kunde. Herefter skal du op og betale den almindelig stykpris.

Har du ikke en Coop365 i nærheden af, hvor du bor, så frygt ej! Der er nemlig også gode tilbud at hente i andre supermarkeder, som nu følger trop og skruer prisen på Lurpak ned.

Fra i morgen og frem til lørdag kan du i Lidl få en Lurpak smørbar til 14 kroner. Du kan dog "kun" købe tre styks, før du skal op og betale den almindelige stykpris.

Du kan se tilbuddet herunder eller finde det via dette link.

Foto: eTilbudsavis

Også i Rema 1000 kan du fra i morgen til og med lørdag få Lurpak til billigere penge.

Her sænker de prisen til 18 kroner, hvilket er en besparelse på 9 kroner i forhold til normalprisen - og det gælder både Lurpak smør, smørbar og let smør.

Foto: eTilbudsavis

12 kroner i SPAR

Kan du derimod vente til weekenden, så har du igen mulighed for at få Lurpak til 12 kroner. Her matcher SPAR nemlig det nuværende tilbud i Coop365.

Dette tilbud gælder frem til fredag den 22. september.

Den maksimale grænse er fire styks per kunde per dag.

Foto: Tilbudsaviseronline.dk

Anbefalet til dig