Efter corona-indsats: 40.000 medarbejdere får særlig gave

Af: Julie Møller

|

03/11/2021

Foto: Salling Group.
40.000 medarbejdere er inviteret, når Salling Group siger tak for indsatsen under COVID-19 med landets største firmafest.

Mest læste i dag

Håndsprit, mundmind og helt nye arbejdsgange blev pludselig normalen i Bilka, Føtex, Netto, BR, Salling Stormagasiner og alle øvrige dele af Salling Group, da coronaen ramte Danmark.

Det har krævet en ekstra indsats, og den 5. juni 2022 fejrer og hylder Salling Group netop den håndtering med en kæmpe fest for alle medarbejdere, når udendørsarealerne ved hovedkontoret i Årslev ved Aarhus danner rammerne for Danmarks største firmafest med fuld forplejning og livemusik.

Det oplyser Salling Group i en pressemeddelelse.

“Vi fejrer den helt særlige indsats under corona med et brag af en fest for alle medarbejdere. Det er deres fortjeneste, at vi kom godt igennem epidemien, sikrede forsyningssikkerheden og skabte gode og trygge indkøbsoplevelser for kunderne. Til allin22 får alle kolleger mulighed for at opleve, hvilket fællesskab de og vi er en del af,” siger Per Bank, adm. direktør i Salling Group.

40.000 medarbejdere er inviteret, når Salling Group siger tak for indsatsen under COVID-19 med landets største firmafest 'allin22' ved hovedkontoret i Aarhus d. 5. juni 2022 sammen med nogle af Danmarks største kunstnere. Foto: Salling Group.

For at sikre, at så mange medarbejdere som overhovedet muligt kan deltage, finder festen, der har fået navnet allin22, sted pinsedag, søndag den 5. juni 2022. Dagen derpå er anden pinsedag, hvor størstedelen af Salling Groups butikker holder lukket.

Det er tredje gang, at Salling Group inviterer alle medarbejdere i Danmark til fest. Senest i 2019 samlede 350 busser godt 20.000 deltagere fra Bilka, føtex, Netto, BR, Salling Stormagasiner, Starbucks og Carl’s Jr. til en festdag i Årslev. Og det er netop den opstilling, som virksomheden præsenterer til allin22.

 

 

Anbefalet til dig