Efter corona-smitte: Nu kommer Nikolaj Jacobsen med trist meddelelse

12/1/23 12:21

Thea M. Andersen

Foto: Adam Ihse/TT/Ritzau Scanpix
Landstræneren kommer med en trist melding til de håbefulde danske fans, der blandt andet har planer om at følge slutrunden på nært hold.

I går blev håndbold-VM skudt i gang i Polen, hvor værtsnationen tabte i en tæt kamp til Frankrig. I morgen gælder det så de forsvarende VM-mestre fra Danmark, men desværre kommer landstræner Nikolaj Jacobsen med en lettere trist besked. Det skriver Dagens.dk.

Heldigvis har det intet med Danmarks VM-chancer at gøre - tværtimod - er det nye tiltag sat i gang for at forhindre yderligere smitte i VM-truppen, så Danmark vil stå med de bedst mulige kort på hånden.

Tiltaget betyder dog, at danskere der har tænkt sig at støtte landsholdet på deres jagt mod VM-guldet i Sverige og Polen, bliver slemt skuffede, hvis de også gerne ville have en autograf eller en selfie med deres helte.

På en presseseance i dag, fortæller Nikolaj Jacobsen nemlig, at de danske spillere har fået besked på ikke at omgås med fans, da de kan risikere at blive udsat for coronasmitte.

"Det kommer ikke til at ske. Det kan vi jo ikke. Det er simpelthen umuligt. Så har vi ingen chance for at styre noget. Så skal man være heldig, at man løber forbi en spiller, der forbarmer sig - men at komme ud og sige hej til fans, det kan vi ikke. Det er der ingen chance for." fortæller landstræneren på presseseancen dagen før Danmarks første kamp.

Derudover fortæller han, at spillerne ikke decideret er i en boble, som de var under slutrunden i Egypten, men at de har begrænset spillernes besøg til kun at være den nærmeste familie.

"Vi er ikke kravlet ind i en boble. Det kan vi heller ikke. Det er ligegyldigt, hvis vi er det eneste hold, der gør det. Men vi gør det med omtanke. Vi fiser ikke rundt og drikker kaffe ude på hviledage. Det duer ikke. Man kan godt mødes og sige hej til den tætteste del af familien. Men det er også den kontakt, vi vælger at have under slutrunden" slutter Nikolaj Jacobsen.