Efter dommen i landsretten: Nu bryder Nicklas Bendtner tavsheden

12/05/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
I går blev det bestemt, at Nicklas Bendtner må sige farvel til sin Porsche.

Mest læste i dag

At Nicklas Bendtner har været en tur forbi retten utallige af gange er ikke ligefrem en nyhed. Senest måtte han forbi retten, da han håbede at ændre den afgørelse, der stammer helt tilbage fra 2021. 

Den tidligere landsholdsangriber blev i efteråret 2021 idømt en bøde på 40.000 kroner i byretten. Dette fordi han blev dømt skyldig i at have kørt uden kørekort flere gange. 

Bøden på de 40.000 kroner var dog ikke det eneste. Retten beslaglagde også Bendtners nyindkøbte Porsche Taycan, og man kan vidst roligt sige, at den i hvert fald havde kostet lidt mere end 40.000 kroner.

Rettens dom faldt bestemt ikke i Bendtners smag, hvorfor han valgt ank dommen.

Vi ved nu, at det ikke gik helt som den tidligere landsholdsangriber havde håbet, for i går kom dommen nemlig.

Østre Landsret stadfæstede nemlig i går den dom, der tidligere blev anket af Bendtner.

Det betyder altså, at han godt kan vinke farvel til sin Porsche, som at kun nåede at eje i tre måneder.

Efter dommen er Bendtner kommet med en, ja, hvad kan man sige. Kryptisk og småt forvirrende opdatering på sin Instagram.

"Jeg går ingen steder. Leger jer selv ud i troen om selvretfærdigelse og opstigning mod noget større, der aldrig sker. Ja, ja, ja, ja... jantelov og naboens hus har en forkert tagsten. Hjælper altid i skal bare spørge ad. Tillykke med skillingerne," skriver han i en storie på det sociale medie.

Hvad han helt bestemt mener med det han skriver vides ikke, men mon ikke man godt kan slå fast, at han ikke er helt tilfreds med dommen.

Anbefalet til dig