Efter drab: Rockerklub bryder tavsheden

Af: Lucas Andreas

|

18/01/2024

Nyheder
Foto: presse-fotos.dk
Foto: presse-fotos.dk
Konflikten mellem banderne Hells Angels og Loyal To Familia intensivere yderligere efter skuddrab. Nu tager Hells Angels bladet fra munden.

Mest læste i dag

I konflikten mellem Hells Angels og Loyal To Familia har der i en længere periode, af hvad der er offentligt kendt, været en dvalelignende tilstand. Det var lige indtil august sidste år, hvor et 30-årigt prøvemedlem fra HA's Copenhagen-afdeling på Christiania blev likvideret. I den forbindelse blev fire mænd med tilknytning til LTF varetægtsfængslet i sagen, og en 28-årig, Entesham Younis, er internationalt efterlyst.

Det skriver B.T.

I søndags tog bandekrigen en ny drejning.

En 22 årig mand som ifølge oplysninger ikke direkte var tilknyttet LTF blev nemlig fundet skuddræbt i sin bil på Frederiksberg. Han befandt sig dog i et område, som den forbudte bande betragter som deres territorium.

Nu kommenterer Hells Angels på sagen.

Hells Angels' Copenhagen-afdeling delte nemlig dagen efter drabet et opslag på Instagram, der ifølge kilder anses for bemærkelsesværdigt. Billedet viser en HA-rocker bevæbnet med blodige hammere og teksten: "Nogle gange skal man dræbe en flue med en forhammer. Det handler ikke altid om den flue, men om de andre der kigger."

Se Instagram opslaget i bunden af artiklen.

Københavns Politi, repræsenteret ved efterforskningsleder Michael Klausen, ønsker ikke at kommentere opslaget direkte, men siger, "Vi efterforsker bredt og kigger selvfølgelig også på det," når han bliver spurgt, om drabet kan være relateret til konflikten.

Konflikten har også involveret angreb på Hells Angels' klubhus og en håndgranat, der blev kastet ind i en kiosk i København den 30. December. Søndagens skuddrab markerer en potentiel optrapning af volden mellem de to rivaliserende grupper.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig