Efter dramatik: Nu reagerer kronprins Frederik

Foto: Shutterstock

Kronprins Frederik hylder både en guldvinder og en atlet, der stoppede sin karriere efter dramatik på løbebanen

I går vandt den danske badmintonstjerne Victor Axelsen guld i Tokyo. Det skete efter en spændene finale, der nok holdt mange danske sportsfans på kanten af sædet. 

En, der ikke kan skjule sin begejstring for det danske metal, er kronprins Frederik. Både som involveret i IOC de seneste 12 år og som en ivrig sportsudøver har der aldrig været tvivl om, at kronprinsen holder af både at dyrke og følge med i sport. 

Det ser ud til, at Axelsens finale ved dette års Olympiske Lege ikke er en undtagelse. I hvert fald hvis man skal tro Kongehusets officielle profil på Instagram. Her har kronprinsen sendt en guldhilsen til Victor Axelsen. 

Læs også

Advarer: Køb dem ikke - Kan give alvorlige leverskader

Sender hyldest efter sat punktum

"Axelsen!! Tillykke med guldet," sådan indledes opslaget, der er underskrevet af kronprins Frederik 

"Endnu en fantastisk dag for de danske atleter i Tokyo! Nu har vi 2 guld-, 1 sølv- og 2 bronzemedaljer!⁣"

"Jeg må sige, at jeg også er imponeret over vores banehold, der i nat dansk tid satte olympisk rekord i deres kvalifikation i 4000 meter. De bliver spændende at følge," skriver kronprins Frederik, inden han sender en helt særlig hyldest af sted: 

"Og så vil jeg lige benytte lejligheden til at hylde Sara Slott Petersen, der i dag satte punktum for sin flotte atletikkarriere. Det blev til en semifinale denne gang – og vi er mange der husker, da hun vandt OL-sølv for fem år siden i Rio.⁣"

Læs også

Emil Midé Erichsen jubler over nyt job