Efter dramatisk brud: Nu tager Robert Hansen stor beslutning

01/10/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Privat
Nu har Kærlighed ved første hik-stjernen taget en stor beslutning.

Mest læste i dag

I august delte Nynne Larsen et billede af sit forslåede ansigt på sin Instagram-profil. Det blev startskuddet på en dramatisk tid, i kølvandet på bruddet mellem Nynne Larsen og Robert Hansen. 

"Et parforhold skal være et safe space bestående af kærlighed, ærlighed, tilregnelighed og loyalitet. Ikke vold, trusler, nedgørelser, fortvivlelse og misbrug. Nogle af de ting, jeg er blevet budt, vil jeg ikke engang byde min værste fjende. Det er der ingen mennesker, som fortjener. Af samme årsag danner Robert og jeg ikke længere par," skrev Nynne dengang til billedet.

Herefter blev kastede Nynne og Robert voldsomme beskyldninger mod hinanden på de sociale medier, hvor hele Danmark kunne følge med. Det kom også frem, at parret havde været oppe at slås på deres ferie i Spanien - og derfor begge var blevet anholdt på ferien. 

Billedet af det forslåede ansigt stammede også fra ferien i Spanien.

Nynne Larsen delte efterfølgende også billeder af en beskrivelse fra sygehuset, hvor hun tidligere var blevet tjekket efter en voldsepisode med Robert Hansen. 

Store konsekvenser 

Nynnes afsløring fik store konsekvenser for den knap 42-årige skuespiller. 

Blandt andet blev Robert Hansen både droppet af Tajmer, hvor han har holdt foredrag - og også hos Hjerteforeningen, blev hans indsamling stoppet. Derudover blev han også klippet ud af filmen Super16. 

Nu deler Robert Hansen en nyhed på sin Instagram. De seneste dage har han delt videoer hvor han spiser sundt og giver den gas på en træningscykel - og torsdag kom der en forklaring fra ham.

"Som i sikkert allerede har læst, så er jeg startet i behandling og her skal jeg bo de næste tre måneder - for at arbejde med mig selv og vende tilbage stærkere end nogensinde. Ønsker jer alle en rigtig dejlig aften," skriver han i en story på Instagram, hvor han sidder på en bænk og ser ud over vandet.

Nyheden har også nået ekskæresten og Nynne Larsen er ikke i tvivl om, hvad hun mener om den beslutning. 

"Han er så megasej, at han tager det valg. Jeg har ikke ord for, hvor stolt jeg er af ham, og hvor meget jeg hepper på ham," udtaler hun til SE & HØR. 

KLIK HER FOR AT LÆSE FLERE NYHEDER

 

Anbefalet til dig