Efter en lang årrække er det forbi for Tommy Kenter: Så mange penge har han tjent

Nyheder
Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix
Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix
Nu er det slut for den evigt populære skuespiller.

Lige nu læser andre også

Efter næsten to årtiers ejerskab har den danske skuespiller Tommy Kenter valgt at vinke farvel til sit sommerhus i Odsherred.

Tommy Kenter, der nu er 73 år gammel, købte det 54 kvadratmeter store hus tilbage i 2004 for 575.000 kroner. Nu, 19 år senere, har han solgt det for en imponerende sum på 1,4 millioner kroner.

Sommerhuset, som er bygget i 1956 og ligger på en 2003 kvadratmeter stor grund, har været et tilflugtssted for Tommy Kenter, hvor han har nydt mange ferier. Salget af huset, der blev sat til salg i oktober og solgt samme måned, markerer en ny fase i skuespillerens liv.

Selvom det er slut med sommerhuset, så synger karrieren angiveligt ikke på sidste vers. Det løftede han sløret for til Ekstra Bladet, da de for et års tid siden mødte skuespilleren på den røde løber.

Her lagde han ikke skjul på, at det endnu ikke var på tide, at lægge skuespillet på hylden:

"Det er det, jeg lever af. Jeg kan ikke rigtig tillade mig at drosle ned, for jeg skal betale min husleje. Så længe, der er folk, der vil se på mig, så møder jeg gerne op", sagde han.

Trods sin alder har Tommy Kenter der blev gift med sin hustru Janne i 2020, ingen planer om at trække sig tilbage fra skuespillet.

Anbefalet til dig