Efter en lang og succesfuld karriere: Nu er tiden kommet for Jesper Buch

08/05/2023

Jesper Bengtson

Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix
Nu løfter hele Danmarks løvekonge, Jesper Buch, sløret for sin fremtid.

Mest læste i dag

Det er de færreste, der ikke kan nikke genkendende, når navnet Jesper Buch bliver slynget ud. 

Den danske erhvervsprofil har stået bag et hav af projekter, og har for alvor bidt sig fast på danskernes læber i det populære DR-program ‘Løvens Hule’. 

Og den evigt populære Jesper Buch har også gennem hele karrieren været på forkant og kørt med 120 km/t. 

Men inden længe er det slut. 

For det har nu set dagens lys, at investoren kommer til at fokusere på at have mere fri og fokusere mere på en række bestyrelsesposter. 

Sådan lyder meldingen i et hudløst ærligt interview ifølge Finans.dk, hvor han heller ikke lægger skjul på, at han vil forsøge at nyde livet og spille en masse padel: 

“Fremover kommer jeg til at rejse mere, have mere fri og fokusere mere på bestyrelsesposter i bl.a. EIFO (Danmarks Eksport- og Investeringsfond red.) og Jesper Buchs Iværksætterakademi. Ellers vil jeg bare forsøge at nyde livet og spille en masse padel - ligesom alle andre midaldrende mænd. Det nytter ikke noget, at jeg bliver ved at arbejde 80 timer om ugen. Det synes jeg faktisk vil være unfair overfor mig selv”, løfter Jesper Buch sløret for. 

Han benytter samtidig lejligheden til og understrege sort på hvidt, at netop friheden til forvalte sin egen tid og samtidig ikke være afhængig af en fast indkomst, er det som han i bund og grund har kæmpet for siden Just Eat sådan dagens lys tilbage i 2000. 

Anbefalet til dig