Efter lang pause: Nu vender hun endelig tilbage

25/04/2024

Lucas Andreas

Kenneth Meyer/Ritzau Scanpix
Fans kunne grundet personlige udfordringer ikke opleve hende sidste år.

Mest læste i dag

Efter et års pause grundet travlhed i det private, vender en velkendt stemme nu tilbage til en af årets største begivenheder.

Den kendte danske musiker Jada, også kendt som Emilie Molsted Nørgaard, er bekræftet til at optræde på næste års Grøn festival, efter en periode præget af personlige udfordringer og koncertaflysninger.

Det skriver festivalen i en pressemeddelelse, hvor udtaler Jada sig om sin spænding ved endelig at skulle optræde på en festival, hun tidligere har oplevet som publikum.

Sidste år var en turbulent tid for Jada, der måtte aflyse planlagte sommerkoncerter på grund af komplikationer under sin graviditet. De personlige udfordringer lagde en dæmper på hendes musikalske aktiviteter, men nu ser sangerinden frem til at genoptage sin musikkarriere på festivalen, hvor hun selv har gode minder fra.

"Jeg og mit band kom slet ikke ud at spille sidste sommer, og for mig kunne det ikke være bedre, end at det er Grøn, vi vender tilbage på – det er en fællesskabsfest, som jeg selv har elsket at være med til som teenager, og som jeg er så stolt af at skulle være en del af nu," siger Jada i pressemeddelelsen.

Hendes entusiasme for at vende tilbage til scenen og til Grøn er tydelig, idet hun beskriver festivalen som en vigtig del af hendes egen musikalske og personlige historie.

"Vi har to års musik, energi og kærlighed sparet op indeni, og det skal blæses ud til alle, der kommer på Grøn. Mig og min nye lille familie glæder os så meget til at komme og blive en del af Grøn-familien 2024"

Med tilføjelsen af Jada til festivalens lineup forventes Grøn 2024 at blive en endnu større attraktion, især for fans, der ser frem til at opleve hendes comeback på scenen.

Anbefalet til dig