Efter exit: Det vil vi savne mest ved Hilda

01/12/20 07:58

Sarah Steenfeldt

Foto: PR - Artebooking
Hilda vil klart blive savnet, efter hende og Michael Olesen røg ud af Vild med dans i fredags.

Parret røg ud af konkurrencen, efter at de fredag den 27. november havde danset en jive. Det var ikke kun Hilda det var vemodigt for, at eventyret sluttede der - også de andre dansere vil savne den 74-årige sangerinde. 

Silas Holst fortæller til BILLED-BLADET at han var helt ked af at Hilda røg ud, for hun har virkelig bevist , at man kan hvad man vil. Derfor synes han også, at det er helt trist at Hilda nu er ude - og han understreger også, at hun bestemt vil blive savnet i træningslokalet. 

Trist at miste hende

“Det er helt trist at skulle miste hende i træningslokalet. Hilda er meget mor-agtig, og hun kom altid ind i træningslokalet og spurgte om vi var okay, om vi var glade og om vi passede på os selv,” fortæller han til bladet.

Det synes både han og hans dansepartner Nukâka Coster-Waldau har været rigtig rart, når man bruger så meget tid væk fra familien.

Mens Hilda har brugt meget tid i Vild med dans, så har Keld til gengæld savnet hende på hjemmefronten. Da hun røg ud i fredags, havde han sørget for at tænde julelyset uden for huset, så hun fik en fin velkomst. Det var noget af en overraskelse for Hilda, da det normalt er hende som står for den slags.

Hun fortæller at den kommende tid, skal gå med at få pyntet op i hjemmet, julehygge med børnebørnene, julegaveindkøb og så skal hende og Keld også ud på flere jobs i december.