Efter flere år er det slut: Kasper Hjulmand skal finde et nyt hjem

Nyheder
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Nu skal landstræneren finde sig et nyt hjem.

Lige nu læser andre også

En æra er ved at være forbi for Kasper Hjulmand.

Fodboldherrernes landstræner har nemlig sat sin villa i Nordsjælland til salg, hvorfor den imponerende villa inden længe kan være et overstået kapitel for ham.

Det 431 kvadratmeter store palæ, der ligger i Allerød Kommune, er nu tilgængeligt gennem Danbolig til en pris på 14.345.000 kroner.

Det skriver SE og HØR.

Hjulmand og hans ægtefælle Vibeke erhvervede ejendommen for syv år siden til en pris på 5.950.000 kroner, hvorfor det ser ud til, at de tjener lidt mere end et par håndører.

Den imponerende bolig, der blev bygget i 1938, gennemgik en omfattende udvidelse og renovering i 2017, der inkluderede gulvvarme overalt, en moderne varmepumpe, Quooker, vinkøleskab og en elegant glaspejs.

På en grund på 1.153 kvadratmeter har Hjulmand haft plads at boltre sig på, og han er nu klar til at give stafetten videre til en ny ejer.

Den vestvendte have huser en nedgravet trampolin, og området er ideelt placeret i nærheden af et gymnasium, indkøbsmuligheder og et bibliotek. 

Desuden er Danmarks nationalstadion Parken blot en halv times kørsel væk, hvorfor beliggenheden har været yderst praktisk for landstræneren. 

Interesserede købere har nu mulighed for at erhverve denne velplejede ejendom og indlede et nyt kapitel i historien om Hjulmands boligeventyr.

Kasper Hjulmand skal derfor begynde at kigge sig omkring efter et nyt hjem.

Anbefalet til dig