Efter flere konkurser: Nu deler ‘Den store bagedyst’-vinder Ditte Julie Jensen glædelig nyhed

Af: Mie M.B

|

02/02/2024

Nyheder
Genrefoto. Foto: Shutterstock
Genrefoto. Foto: Shutterstock
Efter en periode med nedgang og konkurser er der nu spændende ting i vente

Lige nu læser andre også

Efter en periode med professionelle udfordringer, herunder konkursen af sine selskaber, har Ditte Julie Jensen, kendt fra "Den store bagedyst", taget et bemærkelsesværdigt skridt mod en ny karrierevej. Den talentfulde bager har nu fuldført halvandet års studier og erhvervet sig ikke mindre end fire nye titler inden for det spirituelle og coachingfeltet. Det skriver Ekstra Bladet.

På sin Instagram-profil delte hun nyheden om sin nyerhvervede viden som 'Meta Mind Coach', 'Mind Performance Coach', 'Mind Behaviour Coach', og 'Mind Me Coach', som samlet betegner hende som en metakognitiv mind terapeut.

Ditte Julie Jensen beskriver sin uddannelsesrejse som en dybt personlig proces, hvor hun har udforsket og udviklet en dybere forståelse af sig selv. "Jeg har uddannet mig selv, jeg har taget vejen på egen krop, sind og sjæl og bygget en forståelse og mening for, HVEM JEG ER," udtaler hun på sin Instagram. Dette markante karriereskift kommer efter en svær periode i 2023, hvor hendes virksomheder, Kageimperiumet ApS og Kageimperiumet Holding ApS, gik konkurs, hvilket var et hårdt slag for bagedyst-dronningen.

Til trods for disse udfordringer har Ditte Julie Jensen formået at vende modgang til muligheder og nu ser frem til en fremtid som spirituel coach og rådgiver. Hun har åbent delt sin oplevelse med konkursen og de vanskelige coronaår, der lagde pres på hendes forretningsdrift, men understreger nu sin parathed til at begynde på et nyt kapitel.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig