Efter florerende rygter om familien Vingegaard: Her er svaret

07/05/2023

Jesper Bengtson

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Nu sætter familien ord på.

Mest læste i dag

Sidste sommer var Jonas Vingegaards på alles læber, da han sejrede ved verdens største cykelløb, Tour de France.

Den rolige, unge mand fra Glyngøre var nu verdenskendt, og nu havde tilværelsen ændret sig radikalt.

Flere interviews, flere holdninger, større forventninger og meget andet følger nemlig med, når man krydser målstregen på Tour de France’s sidste etape iført den gule trøje.
Jonas Vingegaard har dog tidligere udtalt, at han ikke er generet af den store opmærksomhed, og at man ikke skal prøve at vinde Touren, hvis man ikke kan klare det, der følger med.

Men hos familien Vingegaard bliver der alligevel løftet i flok.

Sådan skriver B.T.

Rollefordelingen er nemlig helt klar, når det kommer til, hvordan parret forholder sig til den store opmærksomhed.
Jonas Vingegaard skal blot holde sit fokus på cyklingen, hvor kæresten Trine Marie Hansen agerer skjold for sin kæreste, der er lidt af en skydeskive, når det kommer til journalister og interviews:

“Han skal ikke stå der og sige ‘nej’. Det har han det dårligt med. Jeg har det mere: ‘Sådan er det bare’. Det tager jeg mig bare af – og så tager jeg knubsene. Så kan Jonas koncentrere sig om noget andet”, fortæller hun i et eksklusivt interview med B.T.

Trine Marie Hansen er klar over, at flere har fået en opfattelse af, at hun kan være lidt kort for hovedet, da det er hende, der går forrest og afviser mange henvendelser, men hvad folk ikke har været klar over indtil nu er, at det er en del af parrets fælles strategi.

På trods af at den store opmærksomhed ikke generer den danske cykelstjerne, så trak han sig alligevel fra rampelyset efter Tour-sejren.

Det startede en masse rygter omkring danskerens mentale helbred, men de rygter var der altså ikke hold i.

Dette års Tour de France starter den 1. juli i den spanske by Bilbao.

Anbefalet til dig