Efter fund af rester af baby: Nu er der nyt i sagen

03/3/23 06:28

Ida Hansson

Foto: Politiet
I går fandt politiet rester af en baby.

Crown Prosecution Service sagde, at aristokraten og hendes kæreste også er anklaget for at skjule fødslen af ​​et barn og fordreje retsforløbet.

Liget blev fundet onsdag efter en kæmpe jagt natten over med 200 betjente, helikoptere og politihunde.

Formel identifikation er endnu ikke gennemført, og der vil blive foretaget en obduktion i dag, fredag. Det skriver Metro.

Metropolitan Police siger, at det er "for tidligt" at give en specifik dødsdato, og tilføjer, at det menes, at spædbarnet har været død i "adskillige uger".

Kriminalinspektør Lewis Basford sagde, at betjentene hidtil ikke havde været i stand til at bestemme barnets køn.

Constance Marten og Mark Gordon blev arresteret i Brighton i denne uge, 54 dage efter, at en eftersøgning blev iværksat for at finde dem. Parret vil møde i Brighton Magistrates' Court i dag.

"CPS har bemyndiget Metropolitan Police til at sigte Constance Marten og Mark Gordon for grov uagtsomt manddrab. Constance Marten, 35 år, og Mark Gordon, 48 år, er også blevet anklaget for at skjule fødslen af ​​et barn og fordreje retsforløbet," sagde Barry Hughes, chefanklager for CPS London North i går aftes.

Metropolitan Police har foretaget en obligatorisk henvisning til det uafhængige kontor for politiadfærd (IOPC), "da de mener, at dødsfaldet skete i løbet af en efterforskning af savnet person".