Efter gårdsdagens 'MobilePay'-bombe: Nu kommer der endnu en nyhed

14/04/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
I går kom MobilePay med nyheden om, at et gratis MobilePay måske snart er et minde blot.

Mest læste i dag

I går kunne man læse, at den populære betalingsapp MobilePay overvejer at gøre appen betalingsbaseret. Meldingen kommer i kølvandet på regnskabet for 2022, som viser et underskud på 342 millioner kroner.

Ikke småpenge, som man naturligvis er nødt til at reagere på fra ledelsens side. I dag fredag kan MobilePay så komme med en ny, stor nyhed.

Efter knap fire år som direktør for MobilePay har Claus Bunkenborg nemlig besluttet at fratræde sin stilling, hvilket vil ske ved udgangen af april måned, oplyser MobilePay.

Claus Bunkenborg har siden godkendelsen af fusionen med den norske pendant til MobilePay kaldet Vipps i november sidste år været Deputy CEO i Vipps MobilePay og ledet en ny afdeling for vækstinitiativer.

Samtidig har han været dansk landechef for Vipps MobilePay. Claus Bunkenborg udtaler, at udfaldet ikke har været som forventet, hvorfor det nu er tid til at gå nye veje.

”Nogle gange etablerer man en ny relation med de bedste intentioner, men må bare erkende, at det ikke falder ud som forventet, og at det derfor er bedst at gå hver sin vej. Desværre er det endt med at blive min konklusion omkring min rolle i Vipps MobilePay fusionen. Vi skilles som venner og jeg ønsker virksomheden det bedste. Selv vil jeg nu tænke mig grundigt om, før jeg indleder jagten på mit næste drømmejob,” siger Claus Bunkenborg.

Anette Bøje kommer til at erstatte Claus Bunkenborg som landechef for MobilePay.

Hun glæder sig til de nye opgaver, og varsler allerede store ambitioner for Vipps MobilePay

“Vores klare ambition er at blive den bedste og mest komplette wallet i Europa med de mest kundevenlige og enkle løsninger til vores nordiske brugere og erhvervskunder,” lyder det blandt andet fra den nye landechef.

Anbefalet til dig