Efter glohed debat: Nu reagerer Helle Thorning-Schmidt

24/09/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Den tidligere statsminister kommer nu med sit eget indspark

Mest læste i dag

”Når jeg hører folk sige, at vi da har ligestilling i Danmark, og at der ikke er mere at tale om, får jeg altid lyst til at spørge: Hvilken dag eller bare sådan cirka i hvilket år var det, at vi kom i mål?”

Sådan lyder budskabet fra Helle Thorning-Schmidt i en ny bog, som landets forhenværende statsminister løftede sløret for fredag i en pressemeddelelse, der er udsendt af Forlaget 28B, som står bag udgivelsen

"Danmarks første kvindelige statsminister melder sig med denne personlige og meget åbenhjertige bog – baseret på egne enestående erfaringer og skrevet med indsigt og humor – ind i centrum af debatten om ligestilling, feminisme, magt, sex, #metoo og tidsånden, " fortæller forlaget i meddelelsen

Første gang

Helle Thorning-Schmidt deler for første gang sine egne oplevelser og overvejelser, tanker og håb om disse svære men væsentlige emner. Det handler ikke om at pege fingre, men om hvordan der kan blive mere frihed til alle, og hvordan vi – kvinder og mænd – kan komme videre sammen.

Forlaget 28B omtaler selv bogudgivelsen som "et stærkt indlæg i debatten fra en kvinde, der ved, hvad hun taler om"

Den nye bog, der har fået titlen 'Blondinens betragtninger', udkommer 4. oktober i år

Om forfatteren

  • Helle Thorning-Schmidt, f. 1966. MA i europæiske studier fra Europakollegiet i Brügge i 1993 og cand. scient. pol fra Københavns Universitet året efter. Medlem af Europa-Parlamentet fra 1999-2004, medlem af Folketinget fra 2005-2016 og formand for Socialdemokratiet 2005-2015.
  • Fra 2011-2015 statsminister. Fra 2016-2019 direktør for International Red Barnet.
  • Er medformand for Facebooks Tilsynsråd. Sidder i flere bestyrelser og rådgiver virksomheder.
  • Har siden 1996 været gift med Stephen Kinnock.
  • Den nye bog udkommer 4. oktober i år

 

Anbefalet til dig