Efter hård tid med stress: Mikkel Hansen tilbage på banen igen

Af: Ida Hansson

|

21/07/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det har været nogle hårde måneder for stjernespilleren Mikkel Hansen, men nu er han tilbage på banen igen.

Lige nu læser andre også

Så skete det endelig.

Håndboldlegenden Mikkel Hansen har i næsten et halvt været væk fra træningsbanen, efter at have måtte sygelægge sig med stress.

Men det var heldigvis godt nyt Aalborg Håndbold-direktøren Jan Larsen kunne dele med de bekymrede fans af den langhårede back-spiller tidligere på ugen.

– Mikkel starter op med resten af truppen på torsdag, og vi har heldigvis en god og lang opstart, hvor vi kan indlede det hele stille og roligt, fortalte han til Ekstra Bladet.

Og i går kom den store dag. Hansen var at finde på træningsbanen sammen med de nordjyske holdkammerater – og der var brede smil på alles læber over både at se Mikkel tilbage tilbage i træningstøjet, men også for resten af holdet at vende tilbage til træningen, hvor en række nye spillere også kunne gøre deres debut i klubben.

Du kan se billedet af en smilende Mikkel Hansen tilbage blandt holdkammeraterne her:

Derudover har Aalborg Håndbold delt en video på deres officielle Instagram-profil, hvor Hansen, Niklas Landin og flere af klubbens spillere ses ved den første fællestræning siden sommerferien.

– Boys are back! (Og mange nye ansigter er kommet til), skriver klubben i opslaget, som du kan se her:

Vejen tilbage til håndboldbane var hård, men forhåbentlig fuldendt.

I maj kunne Hansen selv meddele via. Aalborg Håndbolds hjemmeside, at forberedelserne til comebacket for klubben var i gang, og genoptræningen indtil videre havde givet pote.

– Jeg har været gennem en hård mental periode, hvor jeg heldigvis har haft en fantastisk opbakning fra min familie, venner, faglige eksperter og arbejdsgiver. Nu er jeg et sted, hvor jeg igen har energi og overskud til at kunne fokusere på at komme tilbage til den sport, som jeg elsker, lød meldingen fra Mikkel dengang.

Anbefalet til dig