Efter hjertestoppet: Afslører nyt om Christian Eriksens fremtid

29/10/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock.com
Nu udtaler Inter Milan sig om Christian Eriksen

Mest læste i dag

Der gik et chok gennem landet og en stor del af verden, da den kun 29-årige fodboldspiller Christian Eriksen kollapsede på fodboldbanen

Den 12. juni faldt Christian Eriksen om på banen i Parken med et hjertestop, da Danmark spillede EM-åbningskamp mod Finland. Siden da har han fokuseret på at komme sig ovenpå den forfærdelige episode.

Siden den dag har midtbanespilleren ikke spillet fodbold. Sidenhen er han vendt tilbage til Milano fra Danmark. Her skal han gennemgå en række lægetjek, alt imens den 29-åriges professionelle fremtid afgøres. 

Lægerne på Rigshospitalet har nemlig indopereret en ICD-enhed i Christian Eriksen. Den har til formål at sikre, at han ikke rammes af et hjertestop igen. Det er livreddende indgreb, som dog kan sætte en stopper for hans karriere i italiensk fodbold, da der her er strenge regler for netop atleter med hjerteproblemer, derfor kan episoden i parken betyde et farvel til Eriksen på klubholdet Inter Milan. 

Sådan reagerede Christian Eriksen

Nu udtaler Inter Milan sig om, hvordan klubben mener, at fremtiden for den danske spiller ser ud. Det viser sig, at klubben overveje at sælge Christian Eriksen til en klub i et andet land, hvor han gernne må dyrke sport med sin indopererede pacemaker. 

Det fortalte klubben i forbindelse med, at den torsdag præsenterede sit regnskab.

"Selvom spillerens nuværende omstændigheder ikke er af en sådan art, at de tillader sportsaktiviteter i Italien, kan det i stedet opnås i andre lande, hvor spilleren derfor kan genoptage konkurrencesport," fortæller Inter Milan

De fortæller desuden, at Christian Eriksens værdi 30. juni blev bogført til 18,3 millioner euro. Det betyder altså, at danskeren er rundt regnet 136 millioner kroner værd.

 

Anbefalet til dig