Efter konkurs: Jensen's Bøfhus lander midt i kæmpe Facebook-shitstorm

Af: Mie M.B

|

22/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kæden melder selv, at de står helt ud af konflikten

Mest læste i dag

Katastrofen ved Nordic Waste's konkurs skaber tumult i Randers og resten af Danmark, efter at selskabet og dets ejere trak sig fra ansvaret for en betydelig regning i kølvandet på et jordskred og en påfølgende miljøkatastrofe. En regning som ser ud til at kunne risikere at lande på alle skatteborgernes bord, hvis ikke det lykkes regeringen at finde en anden løsning. Det skriver Finans.

Torben Østergaard-Nielsen, Danmarks sjette rigeste mand, besidder den største anpart i det nu konkursramte selskab.

På sociale medier er der derfor nu blevet delt et opslag, der opfordrer til boykot af Torben Østergaard-Nielsens andre virksomheder. Blandt dem er Jensens Bøfhus, der nu oplever en voldsom storm af kritik, da milliardæren fra Middelfart har en betydelig ejerandel i virksomheden.

Trustpilot-undersiden for Jensens Bøfhus oversvømmes med negative kommentarer og 1-stjernede anmeldelser.

En bruger skriver blandt andet, »Sålænge Torben Østergaard er en del af ejerkredsen, bør ingen sætte deres ben i jeres restauranter.«

For at imødegå kritikken udsender Jensens Bøfhus en pressemeddelelse, hvor virksomheden fastslår, at det er et selvstændigt selskab med flere ejere. Direktøren, Anders Engdahl, opfordrer til, at kritikken ikke rettes mod bøfhusets medarbejdere.

»Vi har intet med Nordic Waste-sagen at gøre og er derfor heller ikke part i sagen. Vi kan derfor heller ikke forholde os til kritikken,« udtaler Anders Engdahl.

Anbefalet til dig