Efter kontroversielle coronaudtalelser: Mai Manniche frygter ikke for sin smykkevirksomhed

31/03/2020

Nanna Christina Smidt

Mai Manniche lever af at sælge og designe smykker, og mener ikke at shitstormen kommer til at have betydning for hendes virksomhed. Dette er et modelfoto af smykker. Foto: Shutterstock.
Smykkedesigneren Mai Manniche har været i noget af et stormvejr efter både hun og moren Vibeke Manniche, har udtalt sig om coronavirus, og kommet med standpunkter, der strider i mod, hvad andre eksperter opfordrer til.

Mest læste i dag

 

 

Mai Manniche er dog ikke nervøs for hendes virksomhed, og tror ikke at shitstormen vil påvirke hendes kunder.

Får hug fra alle sider

Det er meget kontroversielle udmeldinger, som Mai Manniche er kommet med under vores nedlukning af Danmark i forbindelse med coronavirus.

Det har givet kritik både til Mai Manniche og hendes mor, Vibeke Manniche.

Begge kvinder mener hårdnakket, at regeringen og myndighederne takler coronavirussen forkert, og Mai har udtalt at det er forkert at vente med behandlingen af ikke akutte andre patienter, fordi hun mener, at der er plads til både dem og de mange nye coronapatienter.

Frygter ikke for virksomhed

Selvom mange virksomheder bløder i denne tid, så er Mai Manniche ikke bange for, at shitstormen får betydning for hendes smykkevirksomhed JEWLSCPH. Det skriver Reality Portalen. 

Dog har man kunne se på Instagram at hun har haft tilbud på alle smykker, hvis man benyttede en rabatkode fra hendes story, og hun er også begyndt at sælge gavekort med rabat.

Har stor opbakning

Mai Manniche har ifølge hende selv mærket stor opbakning:

”Tværtimod oplever vi en meget stor opbakning fra rigtig mange mennesker, ikke mindst det tavse flertal. Jeg oplever det giver os mere respekt og troværdighed, at vi netop tænker klart i det her kaos. At der så er haters, der anvender enhver lejlighed til at tryne os, det er der ikke noget nyt i. Det er de samme mennesker, der popper frem hver gang, og åbenbart aldrig har noget godt at sige om andre og os. Det er heldigvis ikke dem, der er vores fokus, men alle de andre – som er flertallet,” fortæller Mai til Realityportalen.

Og Mai er ikke selv i tvivl om, at hun ikke har gjort noget forkert. Hun fortæller, at hun og hendes mor, Vibeke Manniche, har modtaget rigtig meget opbakning, og at de har fået et utal af mails, beskeder, opkald om hvor taknemmelige folk er for, at de tør tænke klart og sætte spørgsmålstegn ved det, regeringen udsætter befolkningen for.

”Vi forsøger at få proportioner ind i indsatsen og tænke klart,” slutter Mai Manniche af.

 

 

 

Anbefalet til dig