Efter kritik af baby-nyhed: Nu reagerer Dennis Knudsen

26/4/22 08:35

Sarah Steenfeldt

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Nu bryder Dennis Knudsen tavsheden.

Den 1. april postede Dennis Knudsen et billede på Instagram. 

På billedet kan man se to babyer på et scanningsbillede og teksten til afslørede en stor nyhed: 

"JAAAA, Lucas og Noah skal være store broder til september og jeg skal være far til 2 tvillinger piger. Livet er fantastisk og vildt," skrev han til opslaget. 

I starten var der tvivl om hvorvidt der var tale om en aprilsnar - men det kunne kendisfrisøren hurtigt understrege, at der ikke var. 

Så til efteråret kan han altså kalde sig far til fire.

Den store nyhed har affødt forskellige reaktioner. Mens mange har sendt lykønskninger, så har der også været negativ respons på baby-nyheden.

"Det er ikke et engangsknald eller en dårlig beslutning"

Kritikken har blandt andet omhandlet, at Dennis Knudsen er egoistisk i sit valg om at blive far til fire i en alder af 59 år.

Til Se & Hør fortæller kendisfrisøren at kritikken ikke er noget der rammer ham.

"Jeg kan nærmest kun sidde og smile af, at folk gider bruge deres liv på at sidde og kommentere negativt. De aner jo intet om, hvordan jeg har det i mit liv med mine børn. Så det skal folk have lov til, men det er ikke noget, der påvirker mig på nogen måde," slår han fast overfor bladet og tilføjer:

"De her børn er skabt og lavet i kærlighedens navn. Det er ikke et engangsknald eller en dårlig beslutning. Det er ønskebørn. Tænk på, hvor mange børn, der er lavet i branderter og engangsknald, eller hvor faderen eller moderen ikke vil have noget med barnet at gøre."

I forvejen er Dennis Knudsen far til sønnerne Lucas og Noah. 

Begge sønner er kommet til verden via en rugemoder i USA, som også er Dennis Knudsens veninde. Æggene kom fra en ægdonor mens Dennis Knudsen selv er biologisk far til begge sønner. 

Lucas kom til verden den 17. juni 2019 og Noah kom til verden den 2. juni 2021.