Efter kroningen: Nu afslører Kong Frederik stor nyhed

Af: Lucas Andreas

|

17/01/2024

Foto: The independent/Youtube
Foto: The independent/Youtube
Det er ikke engang en uge siden, at Kong Frederik blev konge. Nu afslører han stor nyhed.

Mest læste i dag

Han er kun lige blive konge, men i dag meldes der allerede nyheder fra Kongen. I dag Onsdag lanceres den længe ventede bog 'Kongeord', hvor Kong Frederik deler sine dybtfølte tanker og overvejelser om kongerollen, afslører kongehuset i et Instagram-opslag.

"Hans Majestæt Kongen præsenterede i søndags sit valgsprog – eller kongeord, som Majestæten ønsker at kalde det," lyder det fra kongehuset.

Bogen, der er skrevet af forfatteren Jens Andersen, også kendt for biografien 'Under bjælken', udkommer Onsdag og strækker sig over 112 sider. Kong Frederik reflekterer i bogen over temaer som kongerækken, danmarkshistorien, kristendommen, rigsfællesskabet, familien, ægteskabet og livets rejse, der førte ham fra ung, modvillig kronprins til moden mand, familiefar og monark.

"Denne bog giver Hans Majestæt Kong Frederik 10. mulighed for at dele sine tanker og overvejelser bag kongeordet i hans egne ord. Det er en rejse gennem livet og de udfordringer, han har stået over for," lyder det fra Politikens Forlag, der udgiver bogen ifølge Ekstra bladet.

I forbindelse med bogen er et monogram blevet offentliggjort, som tidligere har ligget gemt væk i skuffen. Trods bogens kompakte omfang vil den give læserne et indblik i Kong Frederiks dybe refleksioner og filosofier om hans kongegerning.

Desuden har forlaget meddelt, at der ikke vil være mulighed for interviews i forbindelse med bogens udgivelse, hvilket tilføjer en yderligere aura af mystik omkring kongens personlige betragtninger.

Anbefalet til dig