Efter massiv efterspørgsel fra danskerne: MobilePay bringer populær app tilbage

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Fra næste uge vender den populære app tilbage - dog med en mindre ændring.

Mest læste i dag

Adieu til regnemaskiner og velkommen tilbage til digitale løsninger for danske vennegrupper.

Efter et års fravær er WeShare tilbage, men denne gang har den fundet et nyt hjem direkte i MobilePays app.

Det skriver B.T.

MobilePay, der sidste år lukkede WeShare på grund af høje omkostninger forbundet med drift på en separat platform, har nu annonceret en spændende udvikling.

Takket være en innovativ løsning og fusionen med den norske mobilbetalingstjeneste Vipps, er WeShare genopstået med den nye funktion "Del Udgifter".

"Vores ambition var at vende tilbage med en lignende funktion, når vi var klar med en ny version af MobilePay-appen i forbindelse med vores fusionering med Vipps. Det er nu et løfte, vi kan leve op til," forklarer Anette Bøje, dansk landechef for Vipps MobilePay.

Fra næste uge kan MobilePay-brugere glæde sig over at dele regninger og udgifter med venner og familie gennem appen. Den nye funktion vil i første omgang inkludere basiselementer såsom en valutaberegner, hvilket gør det nemmere end nogensinde at splitte regninger på tværs af valutaer.

Men det stopper ikke her. MobilePay har større visioner for "Del Udgifter"-funktionen.

"Det er planen, at der fremadrettet vil blive udviklet yderligere på funktionen," uddyber Bøje, selvom det stadig er for tidligt at afsløre de specifikke fremtidige tilføjelser.

Nyheden kommer i kølvandet på vellykkede lanceringer i Finland og hos den norske version af MobilePay, Vipps, som har introduceret en lignende funktion.

"Det er helt klart vores ambition, at man skal kunne bruge MobilePay, når man står i både Norge, Finland og Sverige," siger Anette Bøje.

Anbefalet til dig