Efter massiv efterspørgsel: Nu introducerer MobilePay ny funktion

Nyheder
Foto: Privat
Brugernes bønner er blevet hørt.

Lige nu læser andre også

Næsten alle myndige danskere har downloadet MobilePay-appen.

Den populære betalingsapp, som nu har 4,4 millioner brugere i Danmark, arbejder løbende på at optimere brugeroplevelsen, og de har da også gjort et hav af tiltag gennem det seneste års tid.

Det stopper dem dog ikke fra at gøre appen endnu mere praktisk.

MobilePay har nemlig oplyst til Ekstra Bladet, at en meget efterspurgt funktion snart bliver tilgængelig i appen.

Funktionen, som bliver tilgængelig meget snart, gør det muligt at anmode flere personer om penge samtidig.

Ifølge MobilePay har brugerne længe efterspurgt muligheden for at kunne anmode flere personer på én gang, og fra mandag begynder udrulningen af den særlige funktion.

Det forventes, at alle brugere vil have adgang til den nye funktion inden ugens udgang.

Flere ændringer på vej

Den nye opdatering byder på to måder at anmode om penge.

Brugerne kan nu enten dele et beløb mellem sig selv og andre og specificere, hvor meget hver person skal betale, hvilket gør det nemt i situationer som middage eller byture.

Alternativt kan man anmode flere personer om det samme beløb på én gang, hvilket er praktisk i forbindelse med fællesgaver eller andre udlæg.

"Gruppeanmodninger er en funktion, som rigtig mange har savnet. Nu er den tilbage - og samtidig kommer der også en funktion til at dele en regning lynhurtigt og meget, meget nemt," lyder det fra Anette Bøje, der er landechef for MobilePay i Danmark.

Udrulningen af den nye funktion er en del af MobilePays fortsatte bestræbelser på at forbedre og udvide deres serviceudbud.

Anette Bøje afslører også, at der er flere nye funktioner på vej, som MobilePay glæder sig til at præsentere for deres brugere.

Anbefalet til dig