Efter mere end 20 år: TV 2 kapper definitivt alle bånd til fyret vært

11/08/2021

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
Han har været en profil og en frontfigur for TV 2, men tv-stationen har alligevel sagt definitivt farvel til Jens Gaardbo

Mest læste i dag

Næste sæson af seerhittet 'Spørg Charlie' har premiere i september. Denne gang bliver det dog uden Jens Gaardbo, der ikke kommer til at dele ud af sine gode råd på skærmen.

Allerede i december 2020 forlod Jens Gaardbo sit job hos TV 2, hvilket skete i forlængelse af en pressemeddelelse fra TV 2, hvori det blev beskrevet, at han 20 år forinden havde 'udvist dårlig dømmekraft', da han var ansat som nyhedschef.

"Vi siger farvel til en medarbejder, der har været en profil og en frontfigur for TV 2 gennem samlet 23 år, og vi ønsker Jens det bedste fremover," skrev TV 2 dengang i pressemeddelelsen.

Tilsyneladende har det haft den konsekvens, at de har besluttet at kappe alle bånd til den fyrede vært. Han er nemlig ikke blot færdig som ansat på tv-stationens kanaler – han er også færdig som paneldeltager i det populære TV 2 Charlie-program 'Spørg Charlie', skriver Ekstra Bladet.

Det er et tv-program, der har kørt i mange sæsoner, og gennem de mange sæsoner har han været en af de mest benyttede rådgivere.

TV 2 har ikke ønsket at uddybe årsagen til, hvorfor Jens Gaardbo er droppet fra 'Spørg Charlie'. I et kort mailsvar har tv-stationen dog bekræftet, at han er blevet droppet.

"I 'Spørg Charlie' har vi altid haft skiftende paneldeltagere for at sikre programmet vitalitet. Det faktum kombineret med, at Jens Gaardbo stoppede på TV 2 sidste år, har betydet, at han ikke er med i den nye sæson," skriver redaktør Mads Volck til Ekstra Bladet.

Siden sit stop hos TV 2 har Jens Gaardbo gået meget stille med dørene, og har ikke ønsket at udtale sig om situationen. Ifølge Ekstra Bladet har han også denne gang nægtet at kommentere på det.

Den kommende sæson af 'Spørg Charlie' får premiere den 13. september. I alt vil der blive sendt 12 programmer i denne sæson. Fælles for dem alle er, at det bliver uden Jens Gaardbo.

Anbefalet til dig