Efter mere end 6 år på TV Avisen er Johannes Langkilde færdig: Dette skal han lave nu

Nyheder
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Han har været på TV Avisen i mere end seks år.

Lige nu læser andre også

Johannes Langkilde har et ansigt, de fleste nyhedsinteresserede danskere kender, og det er der god grund til.

Han har nemlig siden slutning af 2016 været en del af værtsholdet på TV Avisen, men det er slut nu.

Det at han slutter på TV Avisen betyder dog ikke, at han ikke fremover er at finde på DR - for det er han.

Fra 1. oktober sætter Johannes Langkilde sig til rette ved værtsbordet i 'Aftenshowets' studie, hvor han de næste ni måneder skal være en del af værtsholdet.

Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

“Jeg er meget begejstret for, at vi har fået Johannes Langkilde med på 'Aftenshowet'. Johannes er en særdeles dygtig og erfaren journalist og nyhedsvært, som mange af DR’s seere er glade for. Han har alle de rette kvaliteter til at facilitere vedkommende samtaler i studiet, så alle bag skærmen kan grine, græde, diskutere og blive klogere sammen med vores gæster i 'Aftenshowet'”, siger Anne Garlichs, programchef i Strategi og Brugere, DR.

'Aftenshowet' sendes mandag til torsdag på DR1 fra 19 til 20 og tager fat, når nyhedsstrømmen skal perspektiveres og gøres relevant for danskerne og deres liv. 

Programmets bærende element er aktuelle gæster i studiet og de gode og kritiske samtaler, der sætter ansigt, følelser og virkelighed på tidens vigtigste historier.

“Jeg har altid elsket at formidle gode samtaler om vigtige emner med plads til både følelser og bid. 'Aftenshowet' handler ligesom TV Avisen om det, der sker både tæt på og ude verden, men her får jeg virkelig mulighed for at dyrke netop den nære måde at formidle aktuelle emner på. Og så glæder jeg mig til at blive en del af redaktionen og værtholdet, som jeg kender som både dygtige, engagerede og virkelig behagelige kolleger”, siger Johannes Langkilde.

Anbefalet til dig