Efter mistanker om doping: Nu tager Jonas Vingegaard bladet fra munden

Af: Ida Hansson

|

20/07/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu svarer Jonas Vingegaard på de mange teorier.

Lige nu læser andre også

Hele cykelverden sidder i disse dage bænket foran Tour de France, og det er igen i år Jonas Vingegaard, der stjæler opmærksomheden.

I torsdags var vi vidner til en kraftpræstation under første og eneste enkeltstart i årets Tour de France, og nu tyder meget på at Jonas Vingegaard for andet år i streg kan placere sig på toppen af vinderpodiet den 23. juli, og kalde sig for årets Tour-vinder.

Men der er fortsat store spekulationer om, hvorvidt den danske cykelrytter har helt rent mel i posen.

Herhjemme har topryttere gennem tiden, så som Bjarne Riis og Rolf Sørensen, da også selv indrømmet at have benyttet sig af de ulovlige præstationsfremmende midler, til trods for tidligere at benægte selv samme beskyldninger.

De samme rygter og teorier florerer fortsat om den kære Jonas Vingegaard, og især på sociale medier, giver folk udtryk for sine mistanker.

Efter alt at dømme er det altså ikke noget der tager særlig hårdt på sidste års vinder af Tour de France.

"Jeg forstår, at det svært at stole på cykelsporten med den fortid, den har. Men nu om dage er alt anderledes end det var for 20 år siden," siger Jonas Vingegaard ifølge SE og HØR.

"Og jeg kan sige med hånden på hjertet, at jeg ikke tager noget. Jeg tager ikke noget, som jeg ikke ville give til min datter. Og jeg ville helt sikkert ikke give hende stoffer," understreger Jonas Vingegaard.

Om det svar kan få de kritiske stemmer til at dæmpe sig må tiden vise.

Anbefalet til dig