Efter næsten 10 år er det slut: Elsket TV 2-vært fyret

10/10/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Han vil ikke længere være at finde på skærmen, når du zapper over på TV 2.

Mest læste i dag

Den evigt populære Rasmus Staghøj er nu færdig på TV 2.

Det meddeler han selv i et opslag på Instagram i dag, tirsdag, ved middagstid.

I opslaget skriver Rasmus Staghøj, at hans interesser har flyttet sig, og at han ikke længere ville dække Tour de France, som han har gjort i mange år efterhånden.

Derfor valgte han også at fortælle sin chef, at han havde dækket sit sidste Tour de France, og at det var på tide at følge efter de interesser, der også havde flyttet sig.

TV 2-eksperten var klar over, at det ikke var helt risikofrit at give sin chef sådan en melding, men det holdt ham ikke tilbage:

"Jeg var klar over, at der var en risiko ved at fortælle min chef, at jeg ville sige farvel til Tour de France og de andre store etapeløb, der fyldte så stor en del af mit arbejde. Men der var andre muligheder på TV 2, jeg ville opsøge med hans tilladelse."

Han skriver efterfølgende, at han i dag er blevet fyret, da han ikke overlevede en fyringsrunde, hvilket han ærgrer sig gevaldigt over:

"Jeg er ked af det lige nu, for selvom jeg vidste, mit forår og min sommer skulle se anderledes i 2024, havde jeg ikke hverken troet eller håbet, at jeg skulle sige farvel allerede nu."

Hvad Rasmus Staghøj skal lave nu er endnu ikke fastlagt, men han har mod på fremtiden og er sikker på, at der venter ham mange spændende ting forude.

Til slut i opslaget takker han TV 2 samt de mange kolleger han har haft.

Herunder kan du læse hele opslaget.

Anbefalet til dig