Efter omfattende rygoperation: Nu er der nyt om dronning Margrethe

Af: Ida Hansson

|

02/03/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu kommer kongehuset med en opdatering.

Mest læste i dag

Den 22 februar gennemgik Hennes Majestæt en omfattende rygoperation.

“Operationen er forløbet planmæssigt, og Dronningens tilstand er efter omstændighederne god og stabil,” skrev kongehuset efter den overståede operation.

Efter operationen var dronning Margrethe indlagt på Rigshospitalet, og nu er der nyt om dronningens tilstand.

"Hendes Majestæt Dronningen er udskrevet fra Rigshospitalet," sådan indledes Instagram-opslaget på kongehusets Instagram.

"Hendes Majestæt Dronningen er i dag blevet udskrevet fra Rigshospitalet i København efter en veloverstået rygoperation i sidste uge. Dronningen opholder sig nu på Amalienborg. Det lægefaglige team med ansvar for operationen og den efterfølgende indlæggelse er tilfreds med forløbet og med Dronningens tilstand. Der venter nu et længere genoptræningsforløb, som kan strække sig over de næste måneder. Hans Kongelige Højhed Kronprinsen vil indtil videre fortsat være regent."

I opslaget står der også, at dronningen takker for professionelle behandling, som hun har modtaget at lægeteamet.

Nu kan dronningen altså se frem til genoptræning, om mon ikke hun har rigtig dygtige folk til at hjælpe sig?

Vi ønsker dronning Margrethe god bedring!

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig