Efter Per Frost: Nu er Gnags ramt af endnu et tragisk dødsfald

Nyheder
Foto: Per Lange/Ritzau Scanpix
Foto: Per Lange/Ritzau Scanpix
De aarhusianske rockikoner har mistet endnu et medlem

Mest læste i dag

Det ramte den danske rockscene hårdt, da Gnags-guitaristen Per Frost, i en alder af 68 år, sov stille ind natten til lørdag den 4. Marts. 

Og nu er bandets forsanger, Peter A.G., desværre nødt til at informerer omverdenen om endnu et dødsfald i den tætte band-familie, skriver Ekstra Bladet.

- GNAGS-familien har i går mistet endnu en i sin flok. Crew-medlem Max Herman Koitzsch er død efter kort tids sygdom. Vores milde, hemmelige våben, de to ekstra loyale hænder, der altid stod parat, og fik tingene til at lykkes. Max påtog sig enhver opgave, dedikeret, koncentreret og altid med et kort nik. Opgaven modtaget og forstået!, skriver den sørgmodige forsanger i et opslag på Facebook, og fortsætter.

- Som crew har alle deres specifikke opgaver på en tour. Men uden Max og alle de roller, han påtog sig, ville tingene ikke have gledet så smurt. Vi kunne regne med ham, altid på pletten. ’Hvor er Max?’ – ’Spørg Max’ – ’Send Max’ – ’Max ordner det’. Sådan en limstift er uundværlig og taknemmeligt værdsat i et band. Tak for din indsats. Æret være Max’ minde.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig