Efter seks års pause: Populær TV 2- og DR-vært laver comeback

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Efter seks års pause fra tv-skærmen vender han nu tilbage.

Mest læste i dag

Efter seks år væk fra skærmen vender den kendte tv-vært Morten Resen tilbage.

Podcasten, som han er blevet tilbudt at lave af DR, var ikke til at modstå.

Podcasten er en udløber af tv-formatet "Løvens Hule" og får navnet "I kløerne på". Her vil Morten Resen hver uge nørde iværksætteri sammen med 'løverne' Anne Stampe Olesen, Christian Arnstedt, Louise Herping Ellegaard, Jesper Buch med flere.

Det skriver DR.

Morten Resen blev kendt som hele Danmarks morgenvært, da han i hele ni år arbejdede i studiet hos Go' Morgen Danmark, indtil han i 2016 sagde farvel og tak.

Og efter 15 år væk fra hovedkanalen er tiden inde til at vende tilbage. Og på trods af sit imponerende CV inden for branchen, er der stadig nervøsitet at spore.

"Jeg har det faktisk lidt blandet med det. På den ene måde glæder jeg mig, men jeg blev ret nervøs i går. Og det er mærkelig, for det plejer jeg ikke at blive. Jeg har jo lavet noget, der ligner i rigtig mange år," kommer det fra Resen dagen inden, at podcasten torsdag får premiere, ifølge B.T.

Råd til iværksætterdrømme

Videre fortæller Morten Resen, at han, siden han stoppede i 2016 som vært, er blevet forhørt om, hvorvidt han ønskede at komme tilbage til DR som enten vært eller chef, i flere år.

Han har dog hver gang afslået, da han ønskede mere tid med sine børn - indtil nu, hvor muligheden for at lave denne podcast dukkede op.

"For lige dén gad jeg ret godt at lave. Og nu hvor vi er i gang, så føles det godt at sige noget i en DR-mikrofon igen, selv efter 15 år," fortæller han.

Podcasten får besøg af løverne fra "Løvens Hule", hvor man blandt andet vil snakke om den gode pitch, investeringscases og gode råd til iværksætterdrømmene.

Det første afsnit kan du høre den 5. januar, hvor han får besøg at den nye løve Anne Stampe Olesen.

Derefter får han besøg af løver som blandt andet Christian Arnstedt, Louise Ellegaard og Jesper Buch.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig