Efter sigtelser: Nu taler Emilie Meng-familiens advokat ud

26/04/2023

Nicolai O. Haugsted

Foto: Privat
Familiens advokat taler ud om sigtelserne på den 32-årige mand

Mest læste i dag

Til dagens pressemøde meldte politiet ud, at manden der er sigtet for sagen om den 13-årige pige, også er sigtet for frihedsberøvelse, voldtægt og drabet på Emilie Meng.

Sagen var indtil dagens sigtelser forholdt uopklaret i de syv år der er faldet hen, siden sagen blev bragt for første gang.

Nu udtaler Emilie Meng-morens bistandsadvokat, Mai-Brit Storm Thygesen, sig ud om sagens udvikling, skriver TV 2 Nyheder.

Thygesen fortæller til nyhedsmediet, at sigtelserne er en kæmpe milepæl i efterforskningen.

- Det er klart, at det er en lettelse. Det må det være for hele Danmark, at man er nået det skridt længere, fortæller Mai-Brit Storm Thygesen til TV 2.

Hun understreger dog, at der fortsat er et stykke vej fra en sigtelse til en dom, og at der derfor fortsat ikke kan drages konklusioner.

- Men det er en milepæl, at der endelig er en sigtet i sagen. Hele arbejdet har handlet om, at sagen skulle finde sin afslutning, og den finder først sin afslutning i det øjeblik, man har en person, der er dømt, så derfor er det et kæmpe skridt i den retning, lyder det fra Thygesen.

Allerede under sagens forløb om den forsvundne 13-årige pige, advokerede Thygesen kraftigt for, at politiet skulle forbinde de to sager.

Nu, med sigtelserne offentliggjort og diverse bevismaterialer fra efterforskningen, har bistandsadvokaten mere tiltro til en konkret dom mod den tiltalte.

- Det gør, at jeg har en forhåbning om, at man får en endelig afklaring på, om det kan være ham eller ej, lyder udtalelsen.

Anbefalet til dig