Efter skilsmisse: Nu er det slut for Lasse Rimmer

Lasse Rimmer er blandt andet vært på TV 2-programmet Krejlerkongen. Foto: STV Productions / TV 2
Nu har Lasse Rimmer truffet en drastisk beslutning.

Mest læste i dag

Det er ikke længe siden, at Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer skulle skilles. 

Efter knap to års ægteskab er forholdet nu slut. 

"Det er med tunge hjerter, at Lasse og jeg kan fortælle, at vi ikke længere danner par. Nogle gange sker livet bare, kriser rammer og tingene går ikke altid som man håbede, troede og ønskede," lød det blandt fra Line Hoffmeyer, da hun delte den triste nyhed på sin Instagram-profil. 

Nu fortæller Lasse Rimmer, at skilsmissen også får konsekvenser for arbejdslivet - det får nemlig betydning for hans job som morgenradiovært på Radio 100.

Det deler han nu på sine sociale medier.

“Nå. Det der med ægteskab, det har ikke været en kæmpesucces for mig, sådan historisk set,” indleder han sit opslag. 

Hænger ikke sammen 

“En indlysende følge af skilsmissen er også, at jeg ikke længere kommer til at være morgenradiovært på Radio 100. Jeg elsker at lave radio,” slår han fast, men familielivet hænger ikke sammen med arbejdet.

“Jeg elsker endnu mere at kunne være far. Selv om jeg kommer til at savne at stå tidligt op og tale i en mikrofon sammen med Oliver og Anne, så er det allerede nu det bedste bytte, jeg har lavet: Familie for arbejde,” skriver han.

Lasse Rimmer har to piger, Pippi og Hedvig, fra sit tidligere ægteskab med Lene Dahlquist, og de er årsagen til, at han nu har valgt at stoppe som radiovært. 

Både Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer har understreget, at der ikke er hverken er uærlighed eller en tredjepart involveret i deres brud. Ligeledes har Line Hoffmeyer meldt ud, at hun i sin nye lejlighed har prioriteret et værelse til Lasses døtre, så de kan besøge hende så tit de har lyst. 

 

Anbefalet til dig