Efter skilsmisse: Nu taler Jeanette Ottesen ud

Af: Thea Andersen

|

14/12/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu sætter Jeanette Ottesen ord på skilsmissen.

Mest læste i dag

For to uger siden delte Jeanette Ottesen den triste nyhed, at hun skulle skilles fra sin ægtemand Marco Loughran.

I et Instagram-opslag fortalte den tidligere svømmer, at grunden til, at det nu tidligere par skal skilles, er, at de ikke længere deler de samme værdi. Hun lagde dog ikke skjul på, at det er noget, der har ramt hende hårdt. Det skyldes særligt, at hun er nybagt mor, da de for nylig blev forældre til deres andet barn.

"Det er selvsagt et voldsomt sted at være, særligt som nybagt mor, og lige nu er mit fokus på mine børns og min trivsel - og samtidig betyder det meget for mig, også at fortsætte med at være der for mine klienter," skriver hun i opslaget.

Da filmen "Elsker dig for tiden" havde gallapremiere, var hun sammen med veninden Cecilie Schmeichel mødt op i Imperial i København, og her satte hun flere ord på skilsmissen.

"Det går ok, men det er jo ikke særligt optimalt på nogen måde. Men sådan går det jo nogle gange," lød det fra Jeanette Ottesen ifølge Billed-Bladet, som fortsatte:

"Billie er jo stadig lille, men selvfølgelig kan hun godt mærke, at der er sket en forandring. Men vi gør vores allerbedste for, at alt skal være så roligt og normalt som muligt, selv om der ikke er noget, der er normalt lige nu. Men det er svært, det er det virkelig."

Anbefalet til dig