Efter skuespillerens død: Nu tager sønnen bladet fra munden

26/1/23 16:20

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Nu kommer sønnen med en hjerteskærende udtalelse.

Anne Heches søn Atlas sørger over sin afdøde mor i sin første udtalelse siden skuespillerindens død. Den 13-årige kaldte sin mor for den "mest lyse person [han har] nogensinde kendt", sagde han i en erklæring til Los Angeles Inquisitor magazine

"Hun vidste altid, hvordan hun skulle løse et problem eller hjælpe en ven. Hun vidste altid, hvad hun skulle gøre. Jeg kan ikke sætte ord på, hvor taknemmelig jeg er, eller hvor meget jeg savner hende," tilføjede han.

Anne Heche delte sønnen Atlas med sin eks James Tupper.

“Anne og jeg var sammen i mere end et årti; vi har en smuk søn sammen, og på den tid var han selve definitionen af ​​lys i vores liv, som altid bragte glæde,” sagde James Tupper.

"Hun vil altid blive husket i vores hjerter og sind," sagde James Tupper, som var sammen med Anne Hence fra 2007 til 2018.

Den Emmy-vindende skuespillerinde var også mor til sønnen Homer, 20, som hun fik med sin eksmand Coleman Laffoon.

Siden Anne Hence' død tilbage i august 2022, har James Tupper kæmpet med den afdøde skuespillerindes ældste søn om hendes ejendom.

I oktober hævdede James Tupper i retsdokumenter indhentet af Page Six, at Homer havde været "fjendtlig" over for Atlas.

Homer fik dog kontrol over sin mors ejendom to måneder senere.

Anne Hence er begravet på Hollywood Forever-kirkegården, hvor Homer fortalte Page Six i en erklæring fra august 2022, at hendes hvilested er "et levende sted, hvor folk deltager i film og koncerter og andre begivenheder."