Efter skuespillerens pludselige død: Nu er dødsårsagen afsløret

Af: Ida Hansson

|

28/02/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er dødsårsagen bekræftet.

Mest læste i dag

For en uge siden døde den unge skuespiller Jansen Panettieres. Han var lillebror til skuespillerinden Hayden Panettieres.

Jansen Panettiere døde i New York City, og dødsårsag var ikke umiddelbart kendt, men man mente ikke, at der var mistanke om nogen forbrydelse. Men nu er dødsårsagen fundet.

Familien udsendte en erklæring mandag morgen, der afslører, at Jansen døde af et forstørret hjerte. Det skriver TMZ.

"Selvom det giver lidt trøst, rapporterede lægen, at Jansens pludselige bortgang skyldtes kardiomegali (forstørret hjerte), kombineret med aortaklapkomplikationer," fortalte familien til ABC News.

Erklæringen mindedes også den afdøde kunstner for hans karisma, talent og venlighed.

“Jansens hjerte kunne ses i hans øjne, og hans charme i hans strålende, engagerende smil; hans sjæl i hans mesterlige og afslørende malerier, og livsglæden i hans tørre vid,« sagde Jansens familie, inklusive hans mor, Lesley Vogel, far, Skip Panettiere og søster, "Scream VI"-stjernen Hayden.

Foto: Instagram

Ifølge TMZ blev den 28-årige skuespiller fundet af sine venner.

Jansens venner skyndte sig til hans bopæl den 19. februar, efter at han ikke var mødt op til deres forretningsmøde. En af ​​Jansens venner fandt ham "siddende oprejst i en stol uden at reagere." Vennen ringede 112 og gjort hjerte/lunge-redning.

Desværre kunne den 28-årige Jansen ikke reddes.

Anbefalet til dig