Efter slagregn og blæsevejr: DMI deler dejlig nyhed

22/10/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
DMI kommer i dag fredag med en glædelig nyhed til danskerne.

Mest læste i dag

Man fristet til at citere en sang fra musikeren Rasmus Nøhr, da der i øjeblikket er mørkt når danskerne tager på job, og mørkt når de kører hjem igen.

Himlen er nemlig dyster i øjeblikket, hvor det sjasker ned med vand fra himlen samtidig med, at der er et godt blæsevejr i gang.

På Bornholm har der været vindstød af stormstyrke, og resten af landet er også blevet blæst godt igennem af de højere magters føntørre.

Heldigvis så kommer der snart nye boller på suppen, for DMI har gode nyheder til de danskere, der savner lidt mere sol og varme.

Blæsten fortsætter

I dag fredag ventes blæsende vejr, men i weekenden skulle vi få en hel del sol og aftagende vind.

“I dag fortsætter blæsten og vi starter med mange byger, og nogle af bygerne kan være kraftige, så en ubehagelig cocktail. Fra middag bedre vejret sig og solen kommer godt igennem, og der bliver færre byger.” lyder det fra DMIs meteorolog Frank Nielsen til DMIs hjemmeside.

Lørdag og søndag ventes en smuk afslutning på efterårsferien, hvor der vil være tørt og solrigt. Vinden ventes at lægge sig fra lørdag formiddag, så weekenden er altså ideel til at bevæge sig udendørs i.

Selvom der kommer en del sol, og det dermed kan føles lidt varmere, er det ikke fordi, at vi skal sigte efte 20 grader i weekenden. Lørdag ventes mellem 7 og 11 grader, mens der søndag ventes mellem 8 og 12 grader

 

Anbefalet til dig