Efter stor eftersøgning i København: Lig fundet

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kvinden, der har været forsvundet siden fredag, er blevet fundet død.

Mest læste i dag

Københavns Politi rykkede talstærkt ud til Østre Anlæg i København, hvor de med hunde, dykkere samt droner ledte efter en forsvunden kvinde.

"Der er nogle efterforskningsmæssige ting, der indikerer, at Østre Anlæg kan være relevant i eftersøgningen af kvinden," fortalte vagthavende Henrik Stormer tidligere i dag til presse-fotos.dk.

Den 41-årige kvinde forlod sit hjem i Valby i fredags, da hun ifølge SE og HØR skulle mødes med en.

Siden da har ingen set eller hørt fra kvinden, hvilket altså fik Københavns Politi til at igangsætte en større eftersøgning i hovedstaden.

Her blev såvel hundepatruljer som droner benyttet. Derudver blev parken i Østre Anlæg i indre København afspærret.

Nu er kvinden desværre fundet død.

"I forbindelse med en humanitær eftersøgning i Østre Anlæg har vi fundet en person, der er afgået ved døden. Afdøde er identificeret som værende identisk med kvinden, vi efterlyste tidligere," bekræfter Københavns Politi.

Københavns Politi oplyser, at der er intet, der tyder på, at der er sket en forbrydelse.

De pårørende er underrettet.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig