Efter stor operation: Line Hoffmeyer deler alvorligt nyt fra hospitalet

Nyheder
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Den danske influencer åbner op om alvorlige helbredsproblemer

Lige nu læser andre også

Et af aspekterne jobbet som influencer inkluderer, er at dele ud af personlige historier fra privatlivet.

Men ikke alle historier er lige nemme at dele, og der er formentlig stunder hvor influencerne ville ønske at de kunne holde telefonen slukket uden de store konsekvenser.

En af de situationer sidder Line Hoffmeyer formentlig i, i disse dage.

Se og Hør fortæller nemlig, at influenceren deler alvorlige nyheder, efter at haver fået svar fra lægerne.

Vi skal tilbage til 2012, hvor den rystende hændelse startede. Her modtog influenceren nemlig et donorhjerte efter alvorligt sygeforløb.

Her havde venner, familie og følgere af den kendte kvinde nok håbede på, at mareridtet var overstået - men desværre er det ikke enden på helbredsproblemerne.

Kendissen kan nemlig dele en opdatering på hendes Instagram-profil om, at hendes krop er begyndt at danne antistoffer, som derfor modarbejder hendes nye hjerte.

Heldigvis har stofferne ikke nået at skade det nye hjerte endnu, men alligevel skal der tages alvor i situationen.

- Antistofferne er der, og de forsvinder ikke. Hvad det konkret betyder lige nu for fremtiden har jeg på nuværende tidspunkt ikke lyst til at dele. Det påvirker også andre end mig selv, og det vil jeg gerne respektere, fortæller Hoffmeyer på sin Instagram-profil.

- Det kan være, at jeg ændrer holdning en dag, men så far synes jeg egentlig ikke, de konkrete detaljer er relevant for så mange andre end min familie, venner og mig selv.

Til trods for at influenceren ønsker at holde situationen primært hemmelig fra offentligheden, så fortæller hun, at hun fortsat har det godt.

- Jeg sætter virkelig pris på, at jeg stadig i den forstand er rask og kommer til at udnytte det til fulde så længe, det er muligt.

Til dagligt danner den 30-årige Hoffmeyer par med den 51-årige komiker og vært, Lasse Rimmer.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig