Efter stor skuffelse: Pludseligt træder kronprins Frederik til

05/08/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Kronprinsen havde trøstende ord til fire skuffede atleter

Mest læste i dag

Snart er OL forbi for denne omgang. Netop nu og de kommende dage afvikles der finaler i en lang række sportsgrene i Tokyo. Onsdag blev finalen i banecykling for herrer i 4000 meter holdforfølgelse kørt. Her lå Danmark lunt i svinget.
En del drama på banen gjorde dog, at det danske landshold måtte tage til takke med sølvmedaljer efter finanlen, selvom det er en kæmpe sejr i sig selv, så var holdet skuffede umiddelbart efter finanlen, da det så ud til, at de skulle stå øverst på podiet. Sådan gik det dog ikke. Istedet endte Italien med at blive behængt med guldmedaljer.    Nu har holdet dog fået trøstende ord med på vejen fra en helt særlig dansk sportsfan. Det er nemlig kronprins Frederik, der har været meget engageret i årets OL, der knytter et par ord til dramaet på cykelbanen. 

Trøster

Det er på Kongehusets officielle Instagram, at kronprins Frederik har delt nogle trøstende ord til holdet, der består af cykelrytterne Frederik Rodenberg, Niklas Larsen, Lasse Norman Hansen og Rasmus Lund.    Her skriver kronprinsen:    "Flot kæmpet af det danske banelandshold, der var lige ved og næsten i dagens guldduel mod Italien. Et stort tillykke med jeres sølvmedalje og tak for nogle spændende – og dramatiske - dueller på banen"    Kronprins Frederik har fulgt nøje med i årets konkurrencer, afslører han i sit opslag, hvor han knytter en kommentar til onsdagens andre danske sportspræstationer i det japanske.

"Dagen har også budt på flotte præstationer fra andre danske atleter. På golfbanen ligger Nanna Koerstz Madsen og Emily Pedersen godt med efter første runde i nat dansk tid, og Emma Aastrand Jørgensen, der i går vandt bronze i 200 meter enerkajak, blev toer i det indledende heat på 500 meterdistancen. Fredrik Bjerrehuus leverede også en stærk præstation i brydningskonkurrencen – men fik desværre ikke en bronzemedalje," fortæller kronprins Frederik

Anbefalet til dig