Efter stor undren: Nu reagerer Sarah Grünewald

Sarah Grünewald er vært på Vild med dans, som du kan se på TV 2 og TV 2 Play. Foto: Magnus Eckstrøm/TV 2

I et opslag på Instagram, svarer Vild med dans-værtens nu på den store undren der opstod i forbindelse med værtens grønne kjole.

Da semifinalen i Vild med dans blev skudt i gang lørdag aften, fik den ene Vild med dans-vært ekstraordinært meget opmærksomhed - nemlig Sarah Grünewald. Årsagen til den store interesse, var hendes grønne kjole - mange seere og følgere på Instagram, var nemlig sikre på, at værten var gravid.

B.T. Skriver at spørgsmålene om hvorvidt Sarah Grünewald er gravid, strømmede ind i deres liveblog, som kører under Vild med dans. Det samme skete på hendes egen Instagram-profil, hvor hun lagde en video ud, af kjolen som hun bar under semifinalen. 

“Bule på maven?” 

“Er du gravid?” 

Læs også

22-årige Carina fejrer sin jul anderledes end de fleste andre

“Smuk kjole, men min første tanke var også, om du mon er gravid?” 

Sådan lyder blot et lille udpluk, af de mange kommentarer rettet til Sarah Grünewald på Instagram. 

Nu har hun selv reageret, efter de mange henvendelser og Vild med dans-værten slår fast - hun er IKKE gravid. 

Menstruation for fuld skrue

I endnu et opslag på hendes Instagram-profil, hvor hun også bærer den grønne kjole, svarer hun nu tilbage på de mange spørgsmål, vedrørende hendes mave.

“Ps. Jeg er ikke gravid! Jeg har menstruation på fuld skrue, så thank you, for NOT thinking out loud!!! (Tak for ikke at tænke højt, red.) Sådan lyder den sarkastiske besked fra Sarah Grünewald i opslaget, hvor hun har tilføjet hashtagget #jesuschrist. 

Mange følgere og andre kendte bakker hende op.

“Hold kæft hvor er folk dog tankeløse. Sådan ser rigtig mange kvinders maver ud hver evig eneste dag, bare de har spist et måltid. Der er vidst nogle, der mangler indsigt i virkeligheden.” Skriver en følger til opslaget - og dette er blot én ud af mange kommentarer, med samme budskab. Også Silas Holst er kommet til tasterne og har smidt en kommentar til opslaget:

“Hvis i tror, at denne her slanke og trænede krop, er en gravid kvinde, så er der godt nok nogle der har et forstyrret syn på kvindekroppen og dens idealer. Vildt at folk kan få sig selv til, at stille det spørgsmål,” skriver han til opslaget og slutter af med hashtagget #ingenpli.

Læs også

DMI melder om vejrskifte: Nu sker det endelig

Christiane Schaumburg-Müller, som også er vært på Vild med dans, var ude for en lignende oplevelse tidligere i år  det var dog i forbindelse med, at hun var vært på programmet Den vildeste danser. 

Her svirrede rygterne pludselig også om, hvorvidt hun mon var gravid. 

Her kom Christiane også hurtigt selv til tasterne:

“Til ALLE jer, der spørger om jeg er gravid i fjerde måned - så nej. Måske er det kjolen, måske er det lyset, vinklen, kroppen. Either way.. Min krop er præcis, som den plejer at være,” skrev hun i et opslag på Instagram, hvor hun også måtte slå fast, at der altså ikke var nogen baby på vej.

 

 

 

Læs også