Efter store spørgsmålstegn: Nu taler Oliver Bjerrehuus ud

19/04/2023

Jesper Bengtson

Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix
Længe har der været stillet spørgsmålstegn, men nu taler Oliver Bjerrehuus ud.

Mest læste i dag

Et gammelt ordsprog lyder, at alder er bare et tal.

Nu sætter Oliver Bjerrehuus ord på, hvad aldersforskellen betyder for ham og kæresten, Sofie Amalie Elkjær.

I Ekstra Bladets podcast ‘Superlike’ fortæller Oliver Bjerrehuus, at alderen ikke betyder noget for parret på trods af at der er 25 års forskel på de to.

Oliver Bjerrehuus er nemlig 47 år gammel, og Sofie Amalie Elkjær er kun 22 år gammel, og det er ikke noget der volder parret store udfordringer på trods af flere spørgsmålstegn til parret.

Dog er det hele ikke lige let. Oliver Bjerrehuus var nemlig nervøs for, hvordan Sofie Amalies drengevenner ville modtage ham: 

“Jeg er jo gammel, og de er unge. Men jeg gider ikke at være ham den gamle, der går rundt og prøver at give alle hånden, og de tænker: Hvorfor er han her?”, fortæller Oliver Bjerrehuus i podcasten.

Bekymringen varede dog kun indtil første møde, og Oliver Bjerrehuus blev positivt overrasket over sin modtagelse blandt de yngre drengevenner. Han fortæller nemlig i podcasten, at dem, han har mødt, alle sammen er 'skide søde'.

Sofie Amalie Elkjær fortæller også, at flere af hendes venner er glade for at have mødt Oliver, og nogle af dem spørger ham endda til råds på kærlighedsfronten, hvis de har brug for hjælp.

Og de gode takter stopper ikke endnu.

I podcasten fastslår Oliver Bjerrehuus også, at han rent fysisk finder sin kæreste enormt attraktiv. Noget han har gjort siden de mødtes:

“Jeg tænder hele tiden på Sofie, bare fordi hun er ung og lækker”, fortæller Oliver Bjerrehuus blandt andet.

Podcasten ‘Superlike’ udkommer hver tirsdag, og du kan lytte til den lige her.