Efter stort drama i Madeleine McCann-sagen: Nu reagerer forældrene

23/2/23 08:40

Ida Hansson

Foto: Joe Giddens/AFP/Ritzau Scanpix
En kvinde er gået viralt på sociale medier efter at have hævdet, at hun har 'bevis' på, at hun er Madeleine McCann.

En ung kvinde, der påstår, at hun 'kan være Madeleine McCann', er gået viralt på de sociale medier, efter at have delt 'beviser' i en liveoptagelse på Instagram.

Blandt andet har hun vist, at hun har den særlige 'plet' i øjet, som man også kan se, at Madeleine McCann har på de billeder, der blev delt, da hun forsvandt. Det skriver mediet Daily Star.

Kvinden, der mener, at hun muligvis er Madeleine McCann, hævder, at familien har henvendt sig til hende for at tage en DNA-test.

Julia Wendell, 22, fra Polen, stod frem i denne uge for at afsløre, hvordan hun var blevet misbrugt som barn og troede, at hun var den unge Madeleine, der forsvandt i maj 2007.

Hun hævder at have været udsat for seksuelt misbrug, da hun var ung, og siger, at en tysk pædofil – som var hovedmistænkt i Madeleine McCann-sagen – var hendes misbruger.

"Familien tager ingen chancer, de er villige til at se på alle spor. Det er vigtigt, at de ser på alle faktorerne, pigen ligner hinanden. Det er der ingen tvivl om. Hvis det, hun siger, er sandt, er der stor chance for, at det kan være hende. Det hele hænger sammen," lyder det fra en kilde tæt på McCanns.

"Jeg havde ikke hørt om denne sag, før jeg begyndte at stille mine forældre spørgsmål om min barndom, da jeg ikke har meget eller ingen erindring om den," siger Julia og fortsætter:

"Erindringerne er alle meget slørede, og når jeg har haft samtaler med mine forældre, ser tingene ikke ud til at hænge sammen, og de forsøger altid at skifte emne."

Det menes, at et familiemedlem af McCanns er trådt frem for at tilbyde en DNA-test, og Julia håber på at være i direkte kontakt med Gerry og Kate i de kommende dage. Det skriver Daily Star.