Efter svær beslutning: Gustav Salinas deler trist nyhed

Nyheder
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Reality-kendissen deler sørgmodig nyhed med offentligheden

Mest læste i dag

Gustav Salinas har i flere år dannet par med Niels, bedre kendt som ‘Mulle’.

Parret bor sammen i Gustavs lejlighed i København, og sidste år kom de to endnu tættere på hinanden, da Mulle også blev en del af virksomheden Salinas Slik, som sælger en sundere udgave af velkendt slik som lakrids og vingummi.

Parret fik også en hund i form af Bella, som er en old english bulldog.

Det hele kørte, men nu er forholdet slut. Gustav skriver i et opslag på Facebook, at parret i fællesskab har valgt at stoppe forholdet.

- Mulle og jeg har valgt i fællesskab, at vi ikke skal danne par mere. Der er ikke nogen sure miner. Vi vil bare hellere være arbejdskollegaer og drive Salinas Slik, som er vores hjertebarn. Mulle har valgt at det er mig der skal beholde Bella, og det har jeg sagt er cool, lyder det blandt andet fra Gustav.

Selvom forholdet er brast, så vil samarbejdet om både Bella og Salinas Slik fortsætte i fremtiden.

- Han vil selvfølgelig stadig passe hende engang imellem, da vi som sagt stadig arbejder sammen og drømmer om at tage Salinas Slik til nye højder. Det er her vores fokus vil være. Jeg har ikke yderligere kommentarer herfra. Håber på jeres forståelse.

Parret har tidligere været sammen, men valgte at gå hver til sit. Efter fire år uden hinanden, fandt de dog sammen igen i 2021. Om det endegyldigt er helt slut nu, kan ingen vide.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig