Efter tabet af datteren: Nu bryder Dennis Knudsen tavsheden

07/11/2022

Thea Andersen

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Nu bryder Dennis Knudsen tavsheden for at takke for al den kærlighed, han har modtaget, efter tabet af datteren.

Mest læste i dag

Enhver forældres værste mareridt er at miste sit barn.

Den oplevelse kom den danske kendisfrisør, Dennis Knudsen, på tragisk vis ud for, da datteren Naomi på bare halvanden måned døde på grund af vuggedød.

Dennis Knudsen vågnede op ved, at den ene tvilling lå og græd, og han gik derfor ind og gav ham en flaske, skriver Dagens.dk. Derefter ville han give lille Naomi en flaske, men opdagede, at hun ikke trak vejret.

Efter et forsøg på at genoplive datteren, måtte Dennis Knudsen give op - og han havde mistet sin lille datter. Nu har Dennis Knudsen taget bladet for munden og brudt tavsheden, hvor han takker for den massive opbakning og støtte han har modtaget.

"I denne smertelige tid har jeg fået mere end 11,000 beskeder med kærlighed og tanker på fb (Facebook, red.), og insta (Instagram, red.). Mere end 500 sms beskeder og masser af mail." lyder det indledningsvist fra Dennis Knudsen i et opslag, der fortsætter:

"Så mange fantastiske smukke blomster, masser af gaver mad, og hjemmebag. Min familie og jeg takker venner for at være her og til alle jer der har sendt ord, blomster, kort, mad og gaver og tanker vil jeg og familien sige jer så mange mange tak for kærligheden til os."

Herudover fortæller han, at der endnu ikke er fastsat en dato for, hvornår datteren skal begraves.

Anbefalet til dig